Och så var det slut igen

Hej mina fina! Hoppas ni haft en så mysig helg! Det har vi även om den stundvis vart rätt hektisk. Det är alltid något som ska göras så det där spontana blir aldrig av? I helgen har jag haft en stor beställning som levererades i eftermiddag. Det var en smörgåstårta, 20 cupcakes, en prinsesstårta och en överraskningstårta där jag fick fria händer med önskemål om en enkel tårta? Allt var veganskt!?

Fick bästa omdömet så jag är nöjd!?

Nu är helgen till ända och imorgon är det ny vecka. Helt galet att julen närmar sig med stormsteg och imorgon ska sista förberedelserna fixas! Jag jobbar hela veckan förutom på julafton men har så bra tider så vi får massor med tid över ändå!?? Men nu sova?

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Och så var det slut igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *