Filmmys i kvarteret

Hej finisar! Gud vilken kväll! Vi gjorde trollera och tjejerna lekte så fint tills det spårade ur och det hamnade på golvet. Dom fick hoppa i badet och kröp sedan ner i sängen. Jag själv skulle göra knäck efter dom somnat men det blev att jag glömde knäcken på spisen och när jag kom på det luktade det märkligt och var helt disigt! Jag hade då vart i badrummet och fixat med tvätten 😂

Termometern stod på HH och kolan var helt bläcksvart🙈 Jag kröp iallafall ner i sängen efter en dusch och skulle sen upp på toa varpå jag märker att det inte går att tända! Helvete, jag slog ut elen med min knäck! Kollade proppskåpet men ingen propp har gått. Ringer mamma och kollar ut, bäcksvart överallt! Puh, kan inte vart jag som slagit ut elen hos alla grannar😂

Tror jag tar kväller nu och fortsätter med knäcken imorgon när jag är piggare🙈 Nu blir det film och min favvo – blodapelsin!!!❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Filmmys i kvarteret

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *