Svensk vinter..

Alltså detta väder! Vi har haft upp emot 8.5 minus idag, snötäckt överallt och så mysigt! Jag älskar både snön och kylan, om det får ligga kvar! Det hattiga som blir när det helt plötsligt blir plusgrader och snön smälter bort är bara så jobbigt!

Dagens väder har ju vart fantastiskt och solen tittar ju fram i detta också, plus att det är vindstilla, men så kollade jag nu SMHI och det ska regna bort redan imorgon. Helt sanslöst! Snö, regn, blixthalka, töar bort, och så börjar det om igen.. Jag lovade tjejerna att vi skulle åka pulka i helgen om snön ligger kvar, men det ska den ju uppenbarligen inte och att försöka åka iväg med två trötta barn skulle bara innebära att dom somnar och rutinerna ruckas rejält vilket i sin tur resulterar i att dom är svintrötta imorgon på dagis istället, ett dåligt ekorrhjul med andra ord. Vi får helt enkelt gå ut nu när jag kommer hem så får vi leta upp en liten backe! För pulka, det har jag lovat, och så ska det bli❄️

Loading Likes...

9 reaktioner på ”Svensk vinter..

  1. Jag var så glad över snön som kom igår men här har den redan regnat bort. Håller med om att det är trist med det här av och på vädret. Hoppas ni hade en mysig pulkastund och att tjejerna hade det roligt.

  2. Man blir då oerhört less på vädret när vintern inte går ligga kvar och det bara ska få förstöras av regn. Min dotter kom hem blöt från topp till tå i dag och hade varit ute och lekt massor i snön. Det betyder att hon somnar gott på kvällen av all frisk luft, precis som det ska vara.

  3. Jag gillar inte heller det här hattandet som det har varit typ snö en dag regn nästa utan ha snö till över julafton och sedan får det vara sen eller ha snö i några veckor och lite över nyår men det är det ju inte typiskt Sveriges skitväder

  4. Så tråkigt med detta fram & tillbaka väder hela tiden! Slask kan ju vara det värsta som finns?! Och så blixthalka – usch! Vi har fått ett litet pudervitt täcke men det ska också töa bort och tyvärr är det för lite för pulkaåkning… Men hoppas ni får det mysigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *