Vi kanske får tillökning!

Som de flesta av er vet så har vi registrerad kennel i SKK. Vi föder alltså upp renrasiga chihuahuor i mindre skala. Nu är det alltså dags igen, Grace är inne i löp och parades igår, idag och så får vi se om hon fortfarande är villig imorgon.

Denna gång parades hon med Banvaktarstugan’s Lovely Lover Boy som är en långhårig vit och cremehane. Fin exteriört, jättefint huvud, går bra på utställning och så fint temperament! Det är en perfect match!😍 Såå, i februari är det dags, om hon tar sig vill säga! Men hon har aldrig haft problem tidigare så vi räknar med tillökning då🐶

Loading Likes...

8 reaktioner på ”Vi kanske får tillökning!

  1. Vad roligt, och vad spännande! 🙂 Vad säger barnen just om den biten av kenneln? Att behöva säga hejdå till valparna sedan då det är dags för dem att åka till nya hem och så?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *