Vi är redo Nisse!

Hej finisar! Inatt sov vi helt utan uppvak och ni kan ju förstå hur underbart det var🙌🏼 Vi vaknade upp pigga och glada alla tre och behov oss till dagis utan att stressa. Vi kom dit precis till öppning och jag följde med och lämnade mina stjärnor i soffan och båda vinkade glatt❤️

Själv åkte jag på jobb och ska vara här till 10.30 innan jag ska iväg på möte med jobbet. En lugn dag med andra ord!😃

Igår gjorde vi klart till tomtenissen som flyttar in på söndag! Han kommer lämna små uppgifter som måste göras och kommer även busa lite hemma hos oss🎅🏼 Så i helgen ska vi göra iordning och baka minipepparkakor åt honom som förra året! Tjejerna är helt lyriska och har även skickat iväg sin önskelista till tomten!❤️ Har ni en nisse som flyttar in till helgen?😍

Loading Likes...

14 reaktioner på ”Vi är redo Nisse!

 1. Skönt med en lugn dag på jobbet. Jag har bara planeringsdag mellan 12-17 och annars är jag ledig. Jag skulle också vilja ha en liten Nisse här som hittar på hyss och bus till barnen. Vi har aldrig haft någon Nisse men jag tror att iallafall Ida skulle uppskatta det. Kan tänka mig att tjejerna är alldeles lyriska.

 2. det är så himla skönt när allt flyter på på morgonen
  alltså så många som har nissar hos sej i år
  tyvärr när våra va små fanns inget sånt där nu hade de trott mamma vvva tokig om hon hae kommit o visat en nissa ingång ha ha

 3. Men så
  Gulligt, vi har en nissedörr här som jag måste försöka hinna få upp, den ligger under sängen här ännu 😂 och läsa nissebrev. Sen måste jag lösa kalendrar till söndag med, ingen aning hur jag skall hinna 🥰 men det brukar alltid lösa sig

 4. Åh så fint Nissen har fått det han kommer trivas aldeles utmärkt hemma hos er!
  Vi har tyvärr ingen Nisse hos oss, här finns inte något att köpa till Nissen eftersom det vanligtvis inte firas jul här.
  Men vi har fått upp en julgran i alla fall, kanske litet tidigt… haha… men jag måste få lite julkänsla!

  Hoppas ni får en fin dag,
  kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *