Konståkning nästa!

Vilken mysig dag vi haft! Att vara ledig en måndag är ju så härligt men samtidigt så känns det som att det vore söndag🙈 Vi startade iallafall dagen med att åka och bada med tjejernas mormor och det var två trötta tjejer efteråt. Vi åkte och hämtade brorsan därefter och åkte sedan och åt mat.

Vi firade denna lediga dag med lite kinabuffe, så gott. Sen blev det en tur till Rocklunda för att åka skridskor! Så himla roligt! Jag är totalt värdelös nuförtiden för man åker så sällan, men tjejerna imponerade totalt! Så himla duktiga och det blir nog konståkning nästa😍

Eftermiddagen har vi bara tagit det lugnt, lämnat brorsan, fixat hemma och just nu äter tjejerna lite kvällsyoghurt och snart blir det bad. Imorgon är det dags att köra igång igen med jobb så nu samlar vi energi🤩

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Konståkning nästa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *