Vadå lugn och ro?

Jag är inte den som sätter barnen framför TVn eller med telefonen bara för att, utan då är det för vi har myskväll och ser film, dom kollar på Bolibompa eller om vi åker långt och dom får kolla på telefonen en stund. Tjejerna är så aktiva barn och leker allra bäst ute, oavsett om vi är i skogen eller i lekparken.

Just nu är vi hemma efter att ha vart hos föräldrarna hela dagen och vi har nyss ätit kvällsmat. Tjejerna ville inte leka med sina leksaker nu utan ska prompt leka i soffan. Grejen är att dom leker fint, men det härjas ändå! Jag hade väl önskat att dom just nu kunde sätta sig fint och kolla på bollibompa eller en film för att varva lite innan det är dags att göra sig iordning för natten, men icke. Lugn och ro verkar inte vara ett alternativ😅

Snart är det iallafall dags att hoppa ner i badet och jag ska också bädda rent i sängen. Sen blir det tandborstning etc för att sedan läsa bok i sängen. Hoppas dom kommer ner i varv snart iallafall❤️

TB till när dom lyssnade lite bättre😂

Loading Likes...

5 reaktioner på ”Vadå lugn och ro?

  1. Hi hi känner igen sånt där
    Tycker oxp de ska lugna ner sej . Nu kom de kom hem sent äta något sen sova
    Låter inte som de planerar att somna så ja tonåringar är inte bättre 😂🤪🤣

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *