Ett rent helvete

Alltså fy för denna natt! Inatt har vi sovit kanske 3 timmar sammanlagt och jag är totalt förstörd idag! Tjejerna har skrikit hel natten och vaknade vid 00.30 och somnade inte förrän vid 03.30 och då hade dom garanterat väckt hela området. Till råga på allt så försov vi oss självklart också då och det blev en kaoslämning på dagis. Idag blev jag inbokad på jobb och skulle vara på plats klockan 8, och vi vaknade klockan 7 istället för klockan 6😣

Saga var helt förkrossad när jag gick och jag började gråta jag med men lyckades hålla mig tills jag kom ut och bröt ihop totalt. Att ha barn i denna fas och samtidigt hålla ihop sig själv är ingen enkel match och jag beundrar de tvillingföräldrar som är ensamstående och klarar det galant hela tiden! Att ha ett barn i denna fas är jobbigt nog så ni kan ju förstå..

Nu saknar jag mina tjejer så det värker i hjärtat och jag är fast på jobb till 15.30 fast jag hade behövt vara hemma idag. Vi får se hur denna dag artar sig. Ikväll måste hästarna badas också för imorgon är det dags för årets sista utställning!

Loading Likes...

9 reaktioner på ”Ett rent helvete

  1. Inte roligt alls med sådana nätter hoppas denna natt blir bättre så att ni alla får sova ut. Tycker själv det är jobbigt när man inte får sova så blir nog jobbigare för dig 🙂

  2. Åh förstår att du är helt slut! Skönt att det ändå är fredag! Men inget kul att behöva lämna ett barn som är förtvivlat 🙁 hoppas ni får en mysig fredagkväll i alla fall! Kram

  3. Det är tufft att vara ensamstående förälder. Har själv varit det. Utan sömn är det inte många som är människa. Tror inte någon som lever ensam har det så enkelt. En fasad bara.

  4. Men hua mej, det låter inget vidare alls. Sen försova sig på det, usch det är det värsta jag vet. Jag har ju inga egna barn men förstår att du blev ledsen måste vara tufft. Hoppas resten av dagen går okej iallafall och att det går bra med hästarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *