Så var vi tillbaka!

Idag var det dags att återgå till vardagens alla bestyr och tjejerna tog det mindre bra imorse trots att dom visste att vi skulle till dagis😅 Saga i princip vägrade men efter en lång stunds pratande så hade hon lugnat sig och vi kunde åka glada till dagis❤️ Fick goa kramar och pussar när vi sa hejdå och båda vinkade glatt när jag åkte så då kan man åka i lugn och ro❤️

Idag har jag inte blivit utringd på jobb så jag har hunnit med massor här hemma inkl lunch med mamma. Så skönt med dessa dagar då man kan hinner så himla mycket!👌🏼

Det var ändå skönt att idag vara tillbaka på arbete även om jag vart hemma hela dagen och likaså för tjejerna som får leka av sig på dagis med kompisarna. I eftermiddag är det mamma som hämtar stjärnorna för jag ska hem till min mormor och låna tvättstugan. Jag ska tvätta igenom allt inför flytten och går samtidigt igenom vad som ska sparas, säljas och kastas, så oerhört skönt!🙌🏼

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *