Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna

Svar på frågestunden!

Bättre sent än aldrig som man så fint brukar säga! Har ju vart lite mycket att stå i men nu kommer äntligen svaren på era frågor. Frågorna är även från instagram!

• Har du alltid vart ensam?

Det beror ju på hur man ser det! Jag har vart ensamstående sedan jag plussade men jag har ju mina små stjärnor så jag känner mig definitivt inte ensam! (Jag har ju till och med besök med mig på toan?)

• Vad studerar du?

Jag är klar med alla ämnen vi inte hade på gymnasiet så just nu är det bara ämnen för att komma upp i tillräckliga poäng för en gymnasieexamen. Ärligt så känns det oerhört trögt just nu dock..

• Vad har du för drömyrke?

Förr var det veterinär, men det var innan tjejerna kom till. Sen var det något inom djurvård men ärligt så är jag rädd just nu i och med att det går epidemi med tropiskt råttkvalster och eftersom det smittar så lätt och vi har djur själva så vet jag inte. Just nu har jag ju även mitt egna med bakningen och det satsar jag ju massor på också!

• Hur kom det sig att du började blogga?

Jag började blogga samma vecka som jag plussade. Jag kände att det skulle vara mitt sätt att få skriva av mig, alla tankar och funderingar. Det var skönt att nå ut till andra i samma sits och jag är så glad över de kontakter jag fått i och med bloggen!❤️

• Hobbys?

Min främsta hobby har alltid vart våra djur, men bakningen är också en enorm hobby utöver att det nu är seriöst också!

• Vad skulle du göra om du vann en miljon?

Om jag som aldrig har tur hade vunnit en miljon hade jag dels sparat en stor summa både till tjejerna, mig, djuren och inför framtiden, och så hade vi åkt utomlands! Både till ett varmare land och Disney-land❤️

• Vad jobbar du med?

Jag jobbar som personlig assistent på heltid men har även mitt eget med bakningen också. Det som personlig assistent innebär att jag åker till olika kunder men jag har mina tider och då måste jag kunna åka direkt, så 7.30-15.30 jobbar jag varje dag även om jag inte är inbokad. Det vill säga, jag får betalt även om jag bara sitter hemma!

• Hur många barn skulle du vilja ha?

Jag har alltid sagt att jag vill ha en lite trio, och det står fast. Allra helst vill jag ha tvillingar igen dock så även om det är en på miljonen så kan jag då tänka mig fyra barn?

• Förväntade du dig att du skulle få tvillingar?

Nej gud nej! Vi har inga tvillingar i släkten förutom tre par låååångt bak i släkten, så även om jag alltid drömt om att få tvillingar så hade jag inte en tanke på det! Enäggstvillingar är ju kroppens egna påhitt så det var ju som menat?

• Vilken fas anser du är jobbigast?

Helt ärligt, den som är nu! Denna fas tar bokstavligen knäcken på mig! Det är skrik non stop, motargument om man säger något, och det är bara jobbigt. Det är verkligen en prövning! Ska tilläggas att tjejerna är 3 år så det är extrem treårstrots som pågått alltför länge nu..

• Vad vill du uppleva innan du dör?

Jag har faktiskt skrivit en bucket list som ni kan läsa om ni använder sökfunktionen?

• Hur skiljer du tjejerna åt?

Jag tycker ju på ett sätt att dom inte ens är lika varann, men ändå är dom så lika att även jag tar fel? Men dom pratar likadant, ser likadana ut, rör sig likadant och är alltid i samma utveckling etc så det är svårt att förklara?

Vilken är din favorithögtid?

Julen så klart! Finns ju inget mysigare? Att få samlas allihop, äta gott, se barnens glädje när tomten kommer, allt!??

Julklappstips till treåring?

Så himla svårt det där för mina tjejer är ju inte såna som leker länge inomhus som många andra utan skulle kunna bo utomhus? Men mina flickor samlar på Schleich, Sylvanian och Maileg så det blir ju en del sånt i år också, men också upplevelser vi ska göra tillsammans, som att se Frost 2 på bio, kolla på Disney On Ice och i advent gå på Sagojul på Kolmården?

5 kommentarer

 • Lexochlogan

  Ja med barn är man aldrig ensam ♥️ Å tänk om du hade fått tvillingar igen vilken grej. Vi skulle bara ha en, sen kom logan på köpet 4 år senare. Vill inte föda barn igen men en liten till, och ha en trio hade varit så mysigt

 • Mina

  Kul att få veta lite mer om dig.
  Enäggstvillingar är verkligen en häftig grej och det måste vara riktigt häftigt att få vara mamma till tvillingar.
  Grymt av dig att klara detta själv och det är så underbart med barn att de alltid finns där med en <3

 • Sanna

  Vad kul att få veta lite mer om dig & ditt liv med tjejerna! Jag har faktiskt också alltid velat ha tvillingar men en pojke & en flicka! Sen skulle jag kunna vara nöjd 🙂 det är ju så gulligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *