Effektiva morgnar

Godmorgon finisar! Har ni sovit gott? Själv vaknade jag någon gång mot morgonen av att Sofia kräktes. När hon väl somnat om så gjorde även jag det och strax därpå vaknade jag av att Saga också kräktes.. Mina hjärtan!❤️ Även Saga somnade om en stund och jag som glömt stänga av väckarklockan väcktes ju av den strax innan sex. Saga vaknade också och var så frusen och ville ta en dusch, så det gjorde vi❤️

Nu sover båda tjejerna i vagnen för jag håller på att tvätta rent soffan och har även dragit ur allt ur sängen. En effektiv morgon med andra ord? Just nu äter jag lite frukost men det blir en lugn dag idag!?

Loading Likes...

9 reaktioner på ”Effektiva morgnar

  1. Men lillan så jobbigt att kräkas, håller tummarna att hon mår bättre snart❤️ Så skönt med effektiva morgonar, skulle egentligen också behöva fixa med soffan men väntar på att energin ska infinna sig ? Härligt med lugn dag, blir samma här!

  2. Tråkigt att hon inte mår bra!! KYRAKRam!
    Har sovit bra när jag väl somnade . Aldrig sovit så här dåligt i slutet av graviditeten <3 hoppas ni fick en bra dag iallafall ❤️

  3. Men fy! Jag håller mina tummar och tår att det inte blir så långvarigt för er. Det är ju så jobbigt att städa upp kräks, jag hoppas att du får bort allt så ni blir friska fort. Krya på er nu ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *