Jag orkar bara inte..

Alltså denna start på dagen var ju en av de värsta tänkbara! På väg till bilen (går genom källaren) så ser jag att vårt lås är uppbrutet på förrådet! Det är ju bara springa upp och hämta nytt lås för kolla igenom hinns inte med..

Sitter på jobb nu och har precis pratat med hyresvärden och jag måste nu göra en polisanmälan.. Alltså min otur! Först kapat kontokort efter resan till Grekland, och nu detta! Bara hem och göra en anmälan efter jobbet och kolla igenom vad som fattas..

Loading Likes...

3 reaktioner på ”Jag orkar bara inte..

  1. förstår känslan vi har haft inbrott i våran källare mer en en gång bara iår. Vi vågar knappt ha något av värde där nere längre. och det värsta är att det typ inte gör något som helst åt preblemet heller :/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *