Måste ju åka mitt i natten..

Äntligen har katalogen till årets sista utställning kommit! Lite besviken dock över att båda går ensamma i sina klasser.. Man vill ju kunna slå ut de andra, men men, det är roligt ändå så klart! Och champ kan dom ju bli ändå!😃 Det viktiga är att bibehålla guldet nu!🤩

Planering av dagen är nu gjord och det är dags lördag nästa vecka. Åker hemifrån 05.15 för att lasta hästar etc samt lämna barn. Från stallet måste vi åka klockan 6 för att vara på plats klockan 8, men eftersom jag räknar med snö och kaos så har vi lite tid till godo. På plats ska det springas till sekretariatet för att skriva på hästägarförsäkran och sen är det bara lasta ur hästar och göra iordning dom!

PS går i klass två så räknar med att han är inne 9.15, Sally däremot är i klass åtta så räknar med att det är dags för henne vid 10.25. Snart är det dags!🤩

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Måste ju åka mitt i natten..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *