En riktig fixardag!

Tjejerna sov ju hos mina föräldrar igår och hade myskväll så idag när jag vaknade passade jag på att fixa här hemma. Har hunnit med att storstäda samt putsat hälften av alla fönster! Så himla skönt! Har även hunnit starta en bloppis på instagram så är ni intresserade så heter den twinmombloppis. Jag har också gjutit några pralinskal så imorgon ska de fyllas och imorgon eftermiddag lockas?

Folk gnäller så på vädret och mörkret men ärligt så tycker jag det är lite mysigt när man bara ska vara hemma och det ger mig mer tid att fixa hemma! Skönt med andra ord?

Nog med städande för idag dock, nu blir det lördagsmys med mina stjärnor ?

Loading Likes...

5 reaktioner på ”En riktig fixardag!

  1. Åh så skönt att få lite gjort, ja det mysiga är ju att det är mer okej att bara vara och ta det lugnt denna årstid, det gillar jag nog mest med hösten och vintern plus julen ☺️❤️

  2. Vad bra att du både hunnit storstäda och putsa fönstrerna. Visst finns det fördelar med mörkret men jag gillar inte att det vissa dagar aldrig blir riktigt ljust. Praliner låter spännande, kan du inte berätta lite om det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *