Årets adventspaket

Advent närmar sig med stormsteg och det är imorgon bara 3 veckor kvar till första december och första advent!🎅🏼 Tjejerna kommer få en varsin chokladkalender (veganska) icke-nyheter varsin Schleish-kalender eftersom dom samlar på dom! Utöver detta kommer dom få adventspaket också och jag har en av dessa klara.

Den första kommer dom få gå på Kolmårdens Sagojul vilket jag vet att dom kommer älska, så biljetter är nu inköpta!😍 Men dom andra tre har jag ingen aning om ännu! Vad ska ni ge? Jag vill inte ge för mycket leksaker för dom har sjukt mycket redan och jag vill helst att dom får något betydelsefullt, som exempelvis att vi skapar minnen tillsammans på Sagojulen! Har ni några tips?❄️

Loading Likes...

5 reaktioner på ”Årets adventspaket

  1. Här blir det choklad och palymobil/brio kalendrar eftersom jag fick några i samarbete. Vi brukar ju alltid ha paket kalender men vet inte om jag skall köra alla dagar eller bara söndagarna ännu

  2. Men va roligt med adventspaket för dom! Låter ju jättekul med Kolmårdens sagojul också, måste nog ta ett besök dit snart ☺️ Bästa är ju fina minnen ihop 😃

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *