Dagens leverans

Hej finisar! Dagen började såå bra med att tjejerna sovit gott hela natten och vaknade relativt pigga och glada!❤️ Hostan sitter fortfarande i så extremt att speciellt Fia gråter när hon hostar😥 Mitt hjärta❤️

Dagen idag har gått åt till att fixa leveransen som skulle ut idag. Två tårtor varav ena en siffertårta, och andra en våningstårta, sammanlagt för 90 pers, och även 48 cake pops😅 Jag har tyvärr inte haft den tid jag behövt så jag är inte alls nöjd med resultatet, tyvärr, men kunden var såå nöjd och jag får ändå vara glad över resultatet efter två extremt hektiska och stressiga dagar. Nu taggar jag om inför morgondagens beställning som är en smörgåstårta.

Men först, affären och handla lite gott inför kvällens mys och sen hem och leka med mina stjärnor🤩

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Dagens leverans

  1. Tråkigt att du inte känner dig helt nöjd, men dom är så fina. Jag hade och vart en nöjd kund 🙂 vad jobbigt med deras hosta. Jag brukar dela en lök och hälla kokande vatten på löken och ställa i sovrummet när sonen har host. Det brukar hjälpa lite 🙂

  2. Skönt att de sovit gott iallafall! Tråkigt med hostan, hoppas det ger med sig.
    Men wow vilka tårtor!! Jag som bakar mycket vet hur det är, man är själv aldrig nöjd men de var verkligen super fina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *