Då kör vi!

Godmorgon fina ni! Hoppas ni sovit gott. Här sov vi helt okej och eftersom jag somnade strax innan 21 så var även jag pigg och utvilad imorse🙌🏼 Idag slapp vi både stress, skrikiga barn och trots, och båda tjejerna klädde på sig och gjorde allt som skulle göras utan protest. Så tacksam för det😍 Även lämningen gick galant och dom var så glada när vi sa hejdå och vinkade glatt, då kan mamman jobba lugnt❤️

Just nu är jag och jobbar men slutar 14, så då är det raka vägen hem för att påbörja morgondagens leverans. En siffertårta, 48 cake pops och en våningstårta ska leverans till ett dop. Mycket att göra med andra ord!👌🏼

Mormor hämtar flickorna idag så jag kan fokusera på tårtorna och så kommer mina stjärnor ikväll😍 Hoppas ni får en toppendag fina ni!❤️

Märks att vintern är här nu. 5.5 minus imorse och imorgon ska det snöa!❄️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *