Är det igång nu igen?

Alltså att vintern är på intåg är ju ingen som missat, och det märks ju extra tydligt då alla är sjuka titt som tätt. Jag har senaste 1 1/2 månaden vabbat mycket för att bara vara höst, och är lite halvt orolig över hur vintern kommer se ut!

Fia börjar bli hängig och det är väl bara en tidsfråga innan hon blir sjuk.. Hon har vart frusen nu på kvällen och är knottrig trots tjockt täcke tex. Feber på väg? Jag vet att man inte kan göra något för att förhindra sjukdomar i vinter, men vill inte att jobbet ska drabbas heller!🤒

Jag själv känner mig inte heller helt tusen och nu när ögoninflammationen gått över (som vi alla tre haft..) så är jag totaltäppt i näsan, hostar och har ont i halsen😬 Tjejerna hostar också som jag vet inte vad.. Känns som en bra start på nya månaden🙈

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Är det igång nu igen?

  1. Det är så jobbigt när varje sjukdom kommer efter den ena. Det blir ju tyvärr fler sjukdomar under vintern som att man är mer inne och bakterierna fodras då. Jag hoppas att ni kan hålla er frisk ett tag nu 🙂

  2. Trist med alla förkylningar nu under vintern. Min äldsta blev sjuk för tre veckor sedan men dras fortfarande med en väldigt jobbig hosta som vägrar gå över. Hoppas ni slipper febern och snart blir krya igen <3

  3. Inte kul att vara sjuk! Hoppas det blir bättre snart och det inte blir mer sjuka <3
    Vinter så himla mysigt att det är snart vinter 😍😍😍🙈 bara längtar till mera snö

  4. Inge vidare med att vara sjuk. När mina barn gick på dagis så var dom sjuka minst en gång i månaden, men nu när dom går i skolan så är dom sjuka väldigt sällan. Så att det blir bättre med vabbandet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *