En pysseldag

Hej finisar! Hoppas ni haft en fin lördag🌸 Här vaknade vi strax efter 7 och var klarvakna alla tre. Så härligt när man vaknar utvilad och har hela dagen framför sig!

Vi startade dagen med en promenad med hunden och tjejerna åkte sparkcykel hela vägen. Så mysigt och alldeles lagom kallt ute! Därefter blev det mysfrukost i soffan.

Jag hade köpt hem canvas och färger som tjejerna skulle få måla varsina tavlor på som sen ska hänga i mitt sovrum, så innan lunch fick dom göra det. Dom tyckte det var så roligt och det blev så fint😍 Mina duktiga flickor! Det blev även två små som gammelmorfar ska få i julklapp.

Efter lunchen blev vi hämtade för att åka på brorsans hockeymatch. Tyvärr slutade det i förlust men han var lika duktig som vanligt!❤️ Efter matchen åkte vi hem till föräldrarna och dit kom även moster med sambo. Det blev lite fika som jag och tjejerna fixat och så lite skitsnack på det! När dom hade åkt så gjorde vi iordning kvällsmat som idag blev vegbiff med favoritsås och potatisgratäng😍 En lugn och mysig dag med andra ord. Väl hemma så blev det en dusch och kolla på Spirit i tjejernas säng. Imorgon ska vi ta det lugnt och förbereda inför måndagens nya äventyr!

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *