Veckans matsedel

Godmorgon fina! Hoppas ni sovit gott! Här har vi sovit helt okej men Saga har snurrat hej vilt och jag vaknade inatt av att jag hade två små fötter i ansiktet ? Morgonen var smått kaosartad och båda flickorna hade vaknat på helt fel sida.. Inte bokstavligen då! Lämningen på dagis gick väl helt okej förutom att Sofia var helt förkrossad när jag gick och Saga vinkade lite smått. Jag hatar att lämna dom när dom är ledsna men samtidigt så vet jag att dom blir glada snabbt när man åkt eftersom det är själva separationen som är jobbigast för dom❤️ Strax efter jag åkt fick jag bild på två glada flickor som lekte med deras kompis och frågade om jag ville ha tårta till frukost, och vem tackar nej till det?!?

Veckans matlista är gjord sedan några veckor tillbaka och det är såå skönt att ha allt klart! Enkelt att bara skriva upp vad som behövs denna vecka i matväg för att få ihop till maträtterna och jag har faktiskt sparat massor på att göra så här! ?? Så här ser det ut denna vecka;

Måndag; Carbonara

Tisdag; Potatissoppa

Onsdag; Korvstroganoff med ris

Torsdag; Pasta med vegbiff & svamp

Fredag; Hemgjord fiskgratäng

Lördag; Falukorv i ugn med mos

Söndag; Vegbiff med ananas i ugn & potatis

Till lunch och matlådor blir det rester från dagen innan vilket är så smidigt! All mat jag gör är vegansk till mig, och tjejerna får som när det är fisk, då riktig fisk medan jag själv äter “fiskish” så det passar hela familjen❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *