Lugna dagar är tacksamt

Godkväll fina ni! Helgen var fullspäckad med diverse saker, bland annat tårtbeställning som skulle fixas MED tjejerna hemma😅 Aldrig igen säger jag bara😂 Jag var helt slut efter!

Idag startade vi måndagen med att försova oss. Visserligen inte mer än en kvart, men det var tillräckligt för att vi skulle bli sena. Tack och lov så blev jag inte inringd på jobbet så det gjorde inget iallafall!🙌🏼 Tjejerna var glada när dom lämnades och jag kunde med lättnad åka hemåt.

Klockan 11 var det dags för jobbmöte för min del. Det gick fort och kändes väl helt okej. Jag och morfar åkte och åt mat efteråt och sen blev det en sväng ner på kontoret för att signera lite papper. Därefter kikade vi på höstjackor men jag hittade väl ingen riktig favorit så det får bli en repris imorgon efter jobbet!

På eftermiddagen hämtade mamma tjejerna och sen hämtade dom mig och vi lämnade av syrran hos tandläkaren och vi andra åkte till Maxi. Att handla när man har trötta barn är ingen hit, men vi kom ut välskapta alla fyra🤩 Nu på kvällen har vi tagit det lugnt, eller ja, så lugnt det kan bli när man har två treåringar hemma! Sofia somnade relativt snabbt medan Saga låg och höll på med mitt hår innan jag skulle klia henne på ryggen tills hon somnade❤️ Kanske blir en liten frisör😍 Nu ska mamman krypa ner i sängen och imorgon är jag utplacerad på jobb så imorgon får vi inte försova oss 🙈

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *