Allt för dig som företagare!

Inlägget är ett betalt samarbete med Företagarna och innehåller annonslänkar

Som en del av er redan vet så har jag ganska länge nu vart i tankarna på uppstart av eget företag. Vad det är får ni veta senare! Men att starta företag innebär mycket jobb och allt praktiskt är egentligen redan klart, men allt det där andra är jag fortfarande så osäker på, och jag vet inte hur ni är men jag är livrädd att jag ska göra fel! Att ha ett eget företag är ju inte det enklaste alla gånger och därför blev jag så himla glad när jag hittade ett företag som hjälper oss (blivande i mitt fall) företagare! Företagarna heter detta företag och hjälper både oss som är i uppstart, men också er som redan har företag, att ta oss framåt!

Jag som länge haft denna dröm om att ett driva eget företag blev ju så glad när jag insåg att Företagarna hjälper till med allt man kan tänkas behöva hjälp med, och som i mitt fall då, ekonomi! Jag tycker personligen bokföring är det som är mest skrämmande just av den anledning att man inte vill göra något fel, men som medlem hos Företagarna kan man alltså få experthjälp inom flera områden, vilket känns oerhört betryggande!

Som medlem betalar du en gång per år och för 12 månader framöver, och förnyar sedan medlemskapet själv därefter. Som medlem får du alltså hjälp med allt från juridisk hjälp och ekonomifrågor till krishanteringar och dokumentmallar! Går du i tankarna på att starta eget företag men känner dig osäker på något? Eller kanske bara vill ha lite extra vägledning och hjälp? Då kan jag verkligen starkt rekommendera Företagarna till dig! Kika in på deras hemsida och läs på mer, för jag lovar dig att du kommer fastna kvar där inne!

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *