Premiärkväll!!

Lugn dag idag jobbmässigt vilket var skönt! Värre imorgon🙈 Hämtade mina små damer vid 16 och dom blev så glada, men sen slog tröttheten till och båda blev som små minimonster😅

Vi hämtade upp mamma och syrran, skjutsade syrran till jobbet och åkte sen till affären. Det gick relativt lindrigt till men dom har vart gladare😂 Det blev en tur till stallet för att natta hästarna och sen hem och laga kvällsmat. Mamma var här hela kvällen och vi hade lite familjemys till premiären av Bonde söker fru!😍 Världens bästa program!!

Tjejerna somnade strax efter början av programmet så dom bäddades ner i sin säng. Mamma åkte alldeles nyss för att hämta upp syrran och jag har krupit ner i sängen och ska sova nu. Jag är så galet trött just nu så blir spännande att se hur kvickt jag kommer upp imorgon😅

Loading Likes...

5 reaktioner på ”Premiärkväll!!

  1. Vilken fantastisk och mysig dag du har haft idag 😀
    Mysigt att ha hela kvällen med din mamma och att få äta tillsammans
    Vegansk sushi har jag aldrig smakat, du får lägga ut recept på de

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *