Lite struktur på vardagen

Godmorgon fina ni! Hoppas ni sovit gott inatt! Vi hade ett fåtal uppvak vilket mest troligt beror på att dom vart tillbaka på dagis och alla intryck som blir, samt att vi är tillbaka i vardagen och med alla rutiner igen. Saga var lite ledsen när jag lämnade dom, men i vanlig ordning fick jag bild strax därpå på att dom lekte och var glada igen❤️

 • Nu är jag hemma och sitter för tillfället och skriver matlistor, detta för att dels underlätta vardagen och dels för att minska på onödiga köp. Jag vet inte hur ni är, men jag handlar lätt massor med onödigt när jag handlar mat bara för jag tänker att “det där kan vi laga något gott till”, “det där är jag sugen på”, “det där var det bra pris på” and so on. Jag försöker att aldrig kasta mat och kollar sällan på bäst före-datumet eftersom maten sällan är dålig efter det, men ändå blir det tack vare mina vanor i butiken att mat hinner bli dålig, frukten hinner bli förstörd etc och det vill jag ändra på nu.
 • Så, matlistor delux! Har ni tips på goda maträtter som innehåller mycket bra? Tex järn etc! Hit me🌸
 • Loading Likes...

  9 reaktioner på ”Lite struktur på vardagen

  1. Det är grymt bra med listor och planering. Denna veckan hade jag en ganska bra lista, men tyvärr falerar jag ofta och småhandlar varje dag istället… Fördelen med listor att man inte behöver tänka stup i kvarten på vad man ska äta vid nästa måltid osv.
   Äter dina barn allt?

  2. Jag gör oxå matlistor men det går i vågor… vissa veckor blir det listor sen kan det gå en månad innan jag gör det igen. Just nu kör vi utan listor… Men nu när vädret börjar bli lite svalare tycker jag det är lättare att planera. När det är sommar och varmt så vill vi ofta äta vid stranden, grilla eller liknande och då tar vi det som det kommer och vad vi är sugna på. Men vintertid är man mer hemma (eller vi är) och då är det lättare att planera.

   kram kram

  3. Jag handlar alltid onödiga saker även fast jag har en lista. För på något vis så lyckas jag alltid skriva dit något onödigt. Idag lär det bli något onödigt som slinker ner i korgen även fast jag bara ska handla till köttfärssåsen som jag ska göra i kväll 🙈

  4. Jätte bra att ha struktur vilket JAG själv älskar och har. Min hjärna funkar inte annars blir bara kaos! Jag har också skrivit upp inköpenslistor! Super viktigt annars får man aldrig med säg något ja
   Ha!0”

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *