Välkommen till hem!

Alltså snacka om skillnad när man vart i Grekland en vecka, haft såå varmt och skönt och verkligen så härligt med sol och bad samt god mat. Och så helt plötsligt är man hemma i Sverige igen och man fryser halvt ihjäl – trots att det inte är mer än -0.5 ute😂 Jag hade seriöst behövt vänjas in!

Igår när vi var ute sa Sofia “jag vill ha sol som i Gjekland” och ja Fia, jag önskar inget annat än att vi kunde vara kvar där!❤️

Loading Likes...

11 reaktioner på ”Välkommen till hem!

  1. Jag skulle också gärna ta lite medelhavsvärme några dagar och ändå har vi haft hyfsat fint väder här i södra Sverige. Fast nu är det väl bara att förbereda sig på hösten och lite varmare kläder.

  2. Ja värmen saknar jag med vi har iaf plus 10 grader så de e skönt 🙈🌞
    Så fina bilder och så otroligt söta dina twins är 💜💜💜
    Grekland skulle vi med vilja åka till, hur länge är de varmt där?

  3. Jag hade gärna haft värmen kvar ett tag till som kom i lördags. Det hade varit härligt måste jag säga. Underbara bilder du bjuder på och jag förstår precis Sofia. Det blir ju lite en chock att komma hem till det här kalla vädret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *