Det bara måste gå!

Okej hörni, jag har berättat förut att vi har en lägenhet som vi hoppas på, eller radhus är det ju nästan, men det är inte redo förrän om ett år. I den lägenhet vi bor i nu trivs vi bra i, men i och med att vi bor längst ner så är det dels galet mycket insyn, och alla står och röker precis utanför oss vilket gör att vi har samma problem med röklukt som i förra lägenheten.

Nu har jag ansökt om en ny lägenhet inom samma företag och hoppas sååå att vi får den! Isåfall är det inflytt i december och det är bara tvärsöver gatan, så ingen enorm flyttning heller. Det är större balkong, högre upp och ett plus är ju också att det är något billigare hyra än vår nuvarande. Men vi slipper både insyn och röklukt och får även mer utrymme till att sitta på balkongen! Dessutom skulle jag också få större sovrum! Så nästa vecka vet vi mer men åh, ni får gärna hålla tummarna för oss!❤️

Loading Likes...

13 reaktioner på ”Det bara måste gå!

  1. Åh jag håller verkligen tummarna för att ni får lägenheten! Flyttade också nyligen fast 2 gator upp, bor på bottenplan med insyn på framsidan (på baksidan är de som en kulle upp till vår uteplats så där ser man inte in) där alla som går förbi kan se rakt in.. Har alltid gardinerna fördragna men skulle hellre flytta till lägenheten ovanför, så jobbigt med insyn! Förstår att de blir extra jobbigt med röklukten också. Kramar?

  2. Vad jobbigt att bo längst ner, det blir ju så mycket spring som man hör då. Röklukt är inget vidare att få in. Jag håller mina tummar att du för den lägenhet som du har sökt. Billigare hyra gör väldigt mycket

  3. Ahh, vi bor en våning upp från vår gård och grannarna under står på sin uteplats och röker jämt, särskilt när man tänkt sova också så det luktar i sovrummet. Så jobbigt och irriterande! Jag håller självklart tummarna för er! Lät som bara plus med den lägenheten. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *