Nu är det dags!

Ja nu är det verkligen dags! Det är på riktigt över ett år sedan jag klippte mig, och däremellan hann jag med att färga håret rött igen som jag haft i många år, men ångrade mig då jag trivdes bättre i brunt nu (vilket jag aldrig trodde skulle hända!).

Hur som helst så är det nu dags för en klippning samt färgning och jag har tid nu klockan 12.30. Det enda som är, är att jag inte vet exakt hur jag vill ha det! Jag älskar brunt med ljusa toppar men vet inte alls om jag skulle kunna passa i det! Jag har alltid bara haft enfärgat så vet inte ens om jag vågar🙈 Tack och lov för Pinterest 🙌🏼

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Nu är det dags!

  1. Så galet snyggt är det! Hoppas vi får se bild sen😍
    Jag älskar den hårfärgen och stilen på håret!
    Hoppas du blir nöjd vännen!
    Minns inte ens när jag va hos en frisör haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *