Fas på fas

Ja alltså jösses, dessa faser alltså. Tjejerna är inne i värsta treårstrotsen just nu och emellanåt undrar jag allvarligt hur folk orkar med. Förstå mig rätt, jag menar, man gör ju allt för ens älsklingar men när dom är som värst så orkar man inte hela tiden! Det är otroligt krävande att ha två små som ska skrika, hoppa av ilska, slå varandra och i värsta fall bita varann..

Igår hade Sofia provocerat Saga, varpå Saga gav tillbaka med ett rejält bett i armen.. Jag vet, jag vet, dom är syskon och det är en fas, men jag önskar så att denna treårstrots är över snart🙈

Vi har alltid pratat mycket hemma om att vi enbart får kramas, klappas eller pussas, och att vi måste prata med varandra för annars kan man inte förstå alla gånger! Dom är så himla duktiga på allt detta, tills dom hamnar mitt i det och då går det jag säger in genom ena örat och ut genom andra! Tack och lov så lugnar dom sig ju alltid tillslut och då kan vi alltid prata och dom lyssnar.

Samtidigt som jag tycker det är fruktansvärt jobbigt emellanåt med just dessa faser, så är ju det bara en del av detta utveckling och gör att dom växer som personer, och det är ju fantastiskt! Man får ju tänka på att alla faser tar slut tack och lov❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Fas på fas

  1. Åh fy när de lägger den sidan till så att säga. Men som du säger så är det faser och det går över. Känner så väl igen det där mellan syskon, hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *