Kan inte riktigt ta in det

Hej fina ni! Hoppas ni sovit gott! Här sov vi helt okej men ingen orkade riktigt gå upp imorse när vi skulle till dagis och jobb. Vi tog oss iväg ändå men trötta var vi!

Kan ni förstå att vi redan är inne i september? Jag har så jäkla svårt att ta in det och vill halvt förneka det då jag tycker det är lite småjobbigt att tiden verkligen susar förbi. September månad är månaden då mina hjärtan fyller 3 år och det känns bara helt galet! Hur kan tiden gå så fort?

Det skrämmer mig faktiskt att det susar förbi så här och att man inte riktigt har tiden att leva. Jag menar, man jobbar måndag till fredag, 8-17, men så får man lägga till restid på det också och när man kommer hem så är det i princip bara att laga kvällsmat och fixa barn och inför morgondagen och sen är dagen i princip över. Finns ingen tid att klämma in något däremellan och det tär faktiskt på mig. Jag vill hinna åka till lekparken, leka hemma, städa ordentligt, baka, träna, ta en PW osv men mitt i vardagen så hinns det inte med.

Det känns som man missar allt som händer med tjejerna eftersom dom är på dagis och det är ju jag som ska vara med! Nu fyller dom redan 3, och snart börjar dom skolan. Mina små hjärtan är inte så små längre! Är det bara jag som känner så här?😣

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Kan inte riktigt ta in det

 1. Tiden går verkligen så himla fort jag tyckte nyss sommaren började och nu helt plötsligt är det september och hösten börjar komma mer och mer. Nej det är skrämmande 🙂

 2. Ja tiden går för fort.
  Så fort min pojke kom in på dagis så kände jag med att man missade allt nytt han lärde sig o så. Tror de flesta föräldrarna känner så faktiskt.
  Men tänk som de små liven utvecklas och blir till små individer trots att man önskar att de kunde vara hemma tills de blir typ 5…. ja 50 hahahaha

 3. Hade också svårt att ta mig upp imorse! Ville verkligen inte gå upp haha! Var helt seg. Men tog mig upp på en promenad iallafall! Det var skönt! Borde göras oftare!

  Ojj tiden springer verkligen förbi! Är helt otroligt! Snart är det jul! Och snart kommer min älskade son!
  Ojj 3 år! Ja det går super fort! Nästa år fyller min dotter 5! Det känns som man börjar bli gammal hahah! ❤️

 4. Det går verkligen för fort, min son fyller 3 i oktober och det kändes ju som han nyss föddes. Det är tråkigt att inte få den tiden som man vill med sina barn. Det är då som man uppskattar helgerna och vabba. Det gör jag iallafall 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *