Hemgjort så klart

Idag har jag jobbat hela dagen och flickorna hämtades av deras mormor och vi möttes upp därefter! Det blev en tur med släpet till vår bonde för att hämta lite hö och tyvärr sov tjejerna i bilen då så det var bara åka hem efteråt för att få igång dom.

Dom vaknade båda två när vi kom innanför dörren men det var hysteri ett tag innan dom vaknade till ordentligt. Jag ställde mig och fixade mat när dom lugnat sig och efter maten började vi koka lingonsylt! Finns ju inget godare till maten och tjejerna var så duktiga som hjälpte till? Dom älskar det ju lika mycket som jag och det är jag så stolt över!

Det blev en massa lingonsylt och de resterande 5 kilona får frysas in och kokas när det behövs!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *