MoS? Ja tack!

Idag vaknade vi tidigt och vara på morgonen till fullo. Tiden susade förbi och helt plötsligt var klockan 9.30 och vi skulle möta upp min moster för en tjejdag! Vi gick till bilen tillsammans och hämtade upp min mamma sen för att därefter styra bilen mot Stockholm och Mall of Scandinavia!

Min moster fyllde nyligen år och vår present var en dag på MoS bara vi tjejer och äta gott. Tycker det är så mycket bättre med något att minnas som man gör tillsammans än att bara ge något.

Det var en så himla mysig dag med god mat, fika och shopping. Tjejerna var så glada och duktiga hela tiden och sov en stund i nya vagnen efter maten!❤️ Dagens inköp kommer dock imorgon då mamma råkade få med sig allt??‍♀️

Vi kom hem vid 17.30 ikväll och har tagit det ganska lugnt sedan dess. Förutom en promenad med hunden i regnet så har vi hunnit med att leka, tvätta, hänga tvätt och äta kvällsmat. Jag har även bäddat rent i sängen och vi har nu nyduschade krupit ner för att träffa John Blund. Imorgon börjar min heltidstjänst och det blir med andra ord en tidig morgon! Hoppas ni haft en mysig dag och att ni får sova gott!

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *