Födelsedagsplanering pågår!

Tjejerna fyller snart 3(!!!!) år och jag håller på med planeringen för fulla muggar. Första året var det Babblarna som tema, andra året Elsa och Anna, och i år blir det My Little Pony som dom själva valt! Jag har köpt en hel drös med muggar, tallrikar etc med just MLP och planerar just nu fikat.

Dekorationerna till tårtan kommer börjas med nu så de är klara sen, för veckan innan är vi i Grekland! Vi kommer hem tidigt på deras födelsedag så det som går måste vara klart då! Så tårtan, dekorationerna, biskvierna och kakorna kommer göras iordning precis innan vi åker så de kan frysas in och så tas det ut så fort vi är hemma och hinner då tina och jag hinner spackla samt täcka och dekorera tills alla kommer! Perfect timing!🙌🏼

Tänk att mina små gryn fyller tre år.. Tiden har verkligen susat förbi och man hinner inte riktigt med! Dom har verkligen utvecklats till små fantastiska tjejer med vilja av stål och jag längtar efter att se vad det blir av dom i framtiden!❤️

Loading Likes...

12 reaktioner på ”Födelsedagsplanering pågår!

  1. Men åh, det är stort att treårsdagen närmar sig! Och så roligt att de i den här åldern kan välja själva. Vi var också iväg innan My’s första födelsedag, men det var ganska skönt. Då hinner man inte stressa upp sig så värst och måste ta tiden till att förbereda. Kram!

  2. Vad kul att dom har olika teman för varje år minns när frost var så populär min ena syster älskade Elsa i frost. Skönt att få allt rätt så klart innan ni åker så det inte blir bråttom sen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *