Mötesdagen är här

Godmorgon fina! Inatt har vi sovit som stockar och inte ens en bomb hade fått oss att vakna🤷🏽‍♀️ Tjejerna sover i skrivande stund men jag ska börja väcka dom strax så vi hinner upp och äta frukost i lugn och ro och göra oss iordning!

Idag har jag möte med mitt förra jobb. Anledningen är en extremt lång historia men för skatt förklara kort så har dom inte skött något rätt för fem öre och dom är anledningen till att jag vart sjukskriven två gånger på kort tid. Noll struktur, dubbelbokningar stup i kvarten där dom sen skickar iväg en till annan kund i annan stad, lägger sig i saker man inte har med att göra (som att låna ut min mammas bil “för hon ska ju iallafall hem och sova”, ursäkta? Vi jobbade på samma ställe, jag dagtid och hon natt. Otrevligt bemötande, man har inte vetat vem man ska kontakta, vem som är personalchef har man fått luska fram, ingen som helst känsla för personalen och detta är då bara en bråkdel. Jag skulle haft mitt vikariat till 1 november och det har ändrats 4 gånger eftersom dom inte vet hur dom ska göra sitt jobb, så nu har jag pratat med högsta chefen på företaget och jösses vilken fart det blev!

Så idag har jag möte Västerås högsta chef om detta och dom lär fixa detta till november som var sagt från början!👊🏼

Loading Likes...

3 reaktioner på ”Mötesdagen är här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *