Kicking some ass

Nu mina vänner är jag precis hemkommen från mitt möte och jösses vad bra det känns! Högsta chefen berättade att dom sällan får höra kritik och det behövs ju för att kunna bli bättre, så nu tog jag både min och mina kollegors talan!

Jag har nu en heltidsanställning och känner mig ganska grym som sett till att det blev så här! Jag har ju en grej till på gång som dom även kommer hjälpa till med så nu får ni hålla tummarna för mig! Det här kommer bli grymt!👊🏼

Med andra ord vill jag även att ni andra ska ta tag i jobbiga situationer och se till att det blir bra! Att hoppas att någon annan tar tag i det funkar inte och hur jobbigt det än kan kännas så gör du det för dig och din familj! Ställ krav! Säg vad du tycker och känner! Ta fighten! Den här fighten var för mig och mina barn!❤️

Loading Likes...

8 reaktioner på ”Kicking some ass

  1. vad grym du är som sa vad du tycker och tänker, du har så rätt det är nog ofta man inte tar fighten, och tänker tanken någon annan tar den säkert, men tänker alla så blir det ju ingen som tar den. heja dig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *