Familjen spontan

Idag drog jag och mamma ut med två av hästarna på en joggingtur strax efter lunch och lagom när vi var klara var det precis i tid att hämta tjejerna på dagis!

Dom hade haft det toppen och var så glada när jag kom😍 Älskar när dom skriker “mammaaaaaaa” och springer rätt in i min famn!❤️

Vi åkte alla tjejer i familjen på en liten spontan trip till Mall Of Scandinavia och det blev både kvällsmat, fika och shopping. Härligt en onsdag som denna🙈 Man behöver vara lite spontan ibland och nu när jag snart börjar min heltidstjänst så kommer det ju inte finnas varken tid eller möjlighet att vara lika spontana!🤷🏽‍♀️

Nu är vi hemma igen och eftersom tjejerna sov sen middag i bilen så leker dom för tillfället på deras rum medan jag själv fixar lite. Imorgon är det dags för dagis igen innan långhelg så ska försöka få tjejerna i säng så snart det går!

Loading Likes...

14 reaktioner på ”Familjen spontan

  1. Gillar också spontanitet allt blir så mycket roligare då utan allt planerande… Det är den bästa kärleksbetyget när småttingarna springer in i famnen glada efter en dag på dagis…

  2. Så roligt att åka på en shoppingtur bara så där med alla tjejer i familjen. Så härligt med en ridtur, jag saknar det så att rida. Man blir ju så glad när ens barn ropar mamma när man kommer 🙂

  3. Förskolehämtningar är verkligen bland det bästa jag vet. Den lyckan är helt fantastisk! Tycker du är fantastisk som orkar med spontana grejer, det behövs i vardagen – speciellt när man jobbar 🖤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *