Familjen spontan

Idag drog jag och mamma ut med två av hästarna på en joggingtur strax efter lunch och lagom när vi var klara var det precis i tid att hämta tjejerna på dagis!

Dom hade haft det toppen och var så glada när jag kom😍 Älskar när dom skriker “mammaaaaaaa” och springer rätt in i min famn!❤️

Vi åkte alla tjejer i familjen på en liten spontan trip till Mall Of Scandinavia och det blev både kvällsmat, fika och shopping. Härligt en onsdag som denna🙈 Man behöver vara lite spontan ibland och nu när jag snart börjar min heltidstjänst så kommer det ju inte finnas varken tid eller möjlighet att vara lika spontana!🤷🏽‍♀️

Nu är vi hemma igen och eftersom tjejerna sov sen middag i bilen så leker dom för tillfället på deras rum medan jag själv fixar lite. Imorgon är det dags för dagis igen innan långhelg så ska försöka få tjejerna i säng så snart det går!

Loading Likes...

13 reaktioner på ”Familjen spontan

  1. Så roligt att åka på en shoppingtur bara så där med alla tjejer i familjen. Så härligt med en ridtur, jag saknar det så att rida. Man blir ju så glad när ens barn ropar mamma när man kommer 🙂

  2. Förskolehämtningar är verkligen bland det bästa jag vet. Den lyckan är helt fantastisk! Tycker du är fantastisk som orkar med spontana grejer, det behövs i vardagen – speciellt när man jobbar 🖤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *