Planera för framtiden

Jag är ju en planeringsmänniska delux och älskar att planera olika saker, oavsett vad det gäller. Just nu försöker jag planera framtiden så gott det går, och jag vet jag vet, det är svårt att förutse, men jag vill ha en plan och sen får man ändra efter det!

Jag har som jag skrivit tidigare planerat att skaffa mitt tredje och kanske sista barn själv. Det är mycket tankar som går kring detta och det känns på ett sätt såå roligt, men samtidigt läskigt. Varför det känns läskigt vet jag inte för jag har ju gått igenom det en gång tidigare, bara att nu gör jag det själv. Jag har skrivit mycket om detta så är ni nyfikna kan ni använda sökfunktionen to catch up, men annars så får ni hänga på nu. Jag vill iallafall ha ganska tätt mellan barnen för att vi sen ska kunna uppleva och leva tillsammans. Jag vill alltså slippa gå igenom bebistiden igen sen när tjejerna är äldre och på så sätt begränsas, och jag vill gärna att det ska vara tätt mellan dom så dom alla tre får ett fint band tillsammans.

Detta är ju något som verkligen ska vara planerat denna gång och jag vet verkligen vad jag vill i detta. En framtida karl kommer aldrig bry sig om hur jag fick barn, likaså att jag aldrig kommer bry mig om hur han fick sina om han har sedan innan. En familj är en familj, oavsett hur den ser ut. Jag känner att det enda jag behöver är mina barn och jag vill inte vänta på den rätta, tänk om han dyker upp när jag är 40? Därför vill jag inte vänta.

Hur som så är det som sagt mycket att planera och det allt vad gäller bostad, ekonomi osv. Där vi bor idag är inte aktuellt med en bebis och här ska vi inte bo om ett år, utan då ska vi ha hittat hem. Vi behöver en större lägenhet och inte inne i stan. Detta är dock något som hinner lösa sig iallafall!

Vad gäller jobb så står jag ju för tillfället utan då mitt vikariat gått ut och min andra kund dog oväntat, och snart börjar jag plugga. Efter denna pluggperiod är det ju meningen att jag ska plugga vidare, men man vet ju heller inte hur lång tid det tar att komma in på linjen, så smartast är ju innan man pluggar vidare eftersom jag då hinner göra klart dessa studier, jobba heltid ett tag till och sen efter mammaledighet börja plugga vidare.

Så, det är min plan. Och att saker kan ändras vet jag om någon, så det får man ju ändra under tidens gång, men att det blir så bra, det vet jag❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Planera för framtiden

  1. Jag tycker verkligen att det är så himla fint att du skriver att en familj är en familj att det spelar ingen roll hur barnen kom till för det viktigaste är ju att barnet/barnen får kärlek 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *