En bukett tack!

Tjejerna sov som jag nämnde hos föräldrarna igår och dom har haft så mysigt! Vi har pratat flera gånger i telefon samt FaceTimeat och dom älskar att vara där❤️

Själv stressade jag med att fixa en blombukett av cupcakes som jag egentligen skulle börjat med igår😅 Tänk att jag alltid ska vara ute i sista sekund.. Slutresultatet får jag ändå vara nöjd med trots att det kunde vart så mycket bättre i och med att florsockret tog slut!

När tjejerna kom hem var dom så glada och vi tog en bamsekram innan vi gick hem till min moster som vi skulle fira idag. Buketten blev succé och åts upp direkt!👌🏼 Vi stannade kvar och hade trevligt tills det var dags att gå hem och fixa kvällsmat, men på vägen hem ville båda tjejerna prompt åka sparkcyklar och gå promenad, så det gjorde vi trots det dåliga vädret. Jag är så glad dock att jag har två som älskar att vara ute oavsett väder och årstid!💦🍁 Väl hemma blev det mat och mys i soffan framför Vaiana❤️

Nu sover båda gott sedan några timmar tillbaka och det är även dags för mamman att sova! Imorgon väntar dagis igen så hoppas på två pigga och glada barn😍❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *