Jobbigt att lämna..

Tjejerna har alltid vart såå duktiga med att gå till dagis och detta oftast utan problem. Däremot så är det vissa gånger som dom vart ledsna när man lämnat men detta har alltid gått över när jag ringt fem minuter senare och frågat hur det går!

Nu har dom haft sommarlov hela juli och i måndags var första dagen tillbaka. Lämningen då gick relativt bra men båda var lite ledsna. Idag däremot var det jättejobbigt att gå för Sofia var så ledsen och skrek efter mig när jag gick😭 Saga däremot gick det bra för och hon gick in till Fia som satt i en av fröknarnas knä och vinkade tillsammans när jag gick❤️

Fröken ringde sedan upp mig innan jag hann ringa själv och sa att det gick bra och att dom var ute och lekte nu❤️ Mina små hjärtan! Det är så jobbigt när dom är så där ledsna men samtidigt så vet man ju att det går över fort sen, och tack och lov så har dom ju varandra❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Jobbigt att lämna..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *