Jag längtar så

Alltså jag älskar sommaren, semester, sol, sena sommarkvällar och allt annat som hör till och vi har haft den bästa sommaren någonsin! Vilket jag säger varje sommar haha, men alla somrar är bäst eftersom tjejerna är med😍

Hur som så har vi tappat allt vad heter rutiner nu under sommaren och mycket på grund av att dagis vart stängt hela juli. Kvällarna har blivit längre och sovmorgnarna lika så, och allt har liksom ruckats på. Nu har jag kommit till den punkt att jag faktiskt längtar till att vardagen drar igång, att återgå till de vanliga rutinerna och få lite struktur igen.

Vi har fortfarande så mycket att se fram emot och jag tror vi kommer uppskatta det ännu mer då, för nu har man nästan tagit det för givet vad gäller allt nämnt ovan. Men det blir så skönt att köra igång igen, och jag menar så klart inte att vara ifrån tjejerna när dom är på dagis, utan allt som hör vardagen till. Mina studier drar igång igen, tjejerna får leka på dagis, sovtider infinner sig igen och sovmorgon är lyx och till för helgerna. Blir så härligt😍

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *