Dagen i bilder

Hej mina fina! Vi har haft ett par hektiska dagar och jag har inte hunnit med något annat än tjejerna! Men jag tror ni förstår helt, familjen går ju alltid först!❤️

Idag startade vi dagen lugnt. Det blev sovmorgon till strax efter 9. När det var dags för lunch lyxade vi till det och åkte till chopchop jag och mina stjärnor!🌟 Så himla mysigt! Efter mötte vi upp min morfar och köpte glass vid hamnen. Så gott och även det väldigt mysigt!

Efter åkte vi och hämtade upp brorsan för att åka till affären och handla, för senare mötte vi upp syrran och mamma för att gå på bio allihop! Vi såg Lejonkungen och den var såå bra! Tjejerna satt inte still för fem sekunder efter ett tag och fick gå ut, så nu blir det inte bio på ett tag😂

Kvällen spenderade vi ute vid vattnet och i lekparken. Min moster kom hon med på slutet och det blev en skön dusch för alla tre när vi kom hem. Nu sover mina hjärtan och jag ska också sova för imorgon ska vi upp med tuppen! Hoppas ni haft en mysig fredag😍

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *