Morgondagens besök

Imorgon är det dags för läkarbesök med Saga. Men för att förklara bättre så tar vi det från början.

Saga utreddes förra våren för leukemi då hon hela tiden minskade i vita blodkroppar. Kroppen gick alltså mot sig själv efter en extremt jobbig vinter med massor av sjukdomar. Detta upptäcktes då hon hade förstorade körtlar i bakhuvudet. Vi fick ta blodprov stup i kvarten och varje gång hade det minskat i vita blodkroppar. Tack och lov var det inte leukemi utan en autoimmun sjukdom till följd av den jobbiga vinterns sjukdomar och vid sista provet så hade det börjat öka med vita blodkroppar igen🙌🏼

Nu har hon senaste månaderna haft förstorade körtlar på halsen och de i bakhuvudet går inte att flytta på (vilket man ska kunna). Jag känner enorm panik över detta och är glad att vi fick tid så snabbt så hoppas på provtagning imorgon så vi kan få svar på varför det är så här!

Mitt lilla hjärta. Jag försöker verkligen att inte visa hur orolig jag är för jag vill inte oroa varken henne eller Fia, men inuti går jag sönder! Jag hatar att vara ovetandes och maktlös! Snälla låt det inte vara något allvarligt!!

Loading Likes...

1 reaktion på ”Morgondagens besök

  1. Älskade älskade det finns inget annat än att det inte är någon fara, älskar er mest på jorden!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *