Utflykter & sena sommarkvällar

Hej fina! Har ni haft en mysig helg? Det har vi! Helt underbart och igår hade ju jag och Saga fortsättning på vår mamma-Saga-dag och vi var och handlade lite roligt, var till lekparken och så fick hon välja mat och det blev ChopChop! Så himla mysigt hade vi❤️

När vi kom till föräldrarna var det en glad Fia vi mötte och tjejerna sa att dom saknat varann! Mitt hjärta rann över av kärlek!❤️ Vi hade en så mysig dag med lek och bus och min moster med sambo kom också och allihop gick och plockade blåbär, men innan det hann vi även med en tur till lekparken med tjejernas moster! Allt var så himla mysigt och vi fick massor med över trots att vi till kvällen gjorde en stor blåbärspaj att mumsa på!

När vi kom hem vid 21 somnade alla tre direkt och båda tjejerna sov hela natten! Så välbehövligt!🙌🏼

Idag vaknade vi upp utvilade och glada och åt en god frukost innan vi vid 10 mötte upp mamma och syrran för en utflykt till Sparreholm och Fabriken. Så himla mysigt och vi handlade lite smått som kommer upp här imorgon. Det blev även en glass vid vattnet😋 Därefter mötte vi upp tjejernas gammelmorfar i Eskilstuna för lite mat på Tuna Park. Även det väldigt mysigt! Dock intensivt då tjejerna härjade som galningar😂 Mycket spring i benen på dessa små liv.

Efter Tuna Park blev det fika vid vattnet i Kvicksund och sen hem. Väl hemma lekte tjejerna så fint länge på sitt rum med sina dockor och jag hann städa hela lägenheten. Väldigt skönt! Efter kvällsmaten tog vi bilen till föräldrarna, hämtade upp mormor och morbror och åkte till stranden för ett kvällsdopp! Tjejerna sov så sen middag så tänkte att vi lika gärna kunde ta vara på kvällen! Superkallt men supermysigt! Efter stranden släppte vi av brorsan och hämtade istället syrran och så åkte hela tjejgänget till stallet. En fantastiskt mysig kväll måste jag säga och det blev en promenad med Bebbe och Ture i solnedgången!❤️

Så fort vi kom hem så blev det ett bad för tjejerna, jag bäddade rent i sängarna efter och tjejerna somnade så fort dom la sig på kuddarna. Jag älskar dessa sena sommarkvällar och all fantastiska små äventyr vi åker på! 😍

Denna mamman ska också sova strax och imorgon är en ny dag med nya äventyr! Sov gott kära ni!

Loading Likes...

12 reaktioner på ”Utflykter & sena sommarkvällar

 1. Vilken idyllisk dag och kväll!! Vilka fina bilder du tar. Att få bädda ner barnen i nybäddade sängar efter en härlig dag tillsammans är en härlig känsla.

  Här har vi bara slöat och myst inne hela dagen…

 2. Men så himla mysigt ni haft de & måste säga att wow va fin Adidas tröja hon har på sig. En sån skulle jag också vilja ha haha. Så mycket blåbär ni hittar också, de är ju så gott 🤗 Önskar er en fin vecka nu!

 3. Men vilket härligt uteliv det här inlägget bjuder på! Jag blir ju alldeles varm inombords. Speciellt när jag läser om att ni har plockat blåbär. Skulle också vilja göra det snarast!

 4. Åh så mysigt att du har möjlighet att ha dem på tu man hand då och då! Det uppskattas nog enormt av dem!
  Ser ut som ni har haft en underbar helg!
  OCh va gott med blånbärspaj… jag älskar blåbär!!!

  Kram kram

 5. Men vilken helg ni haft då! Låter så himla härligt. Här har regnet öst ner hela helgen mer eller mindre så inte ens velat gå utanför dörren. Men både fint och viktigt att få egentid med barnen <3

 6. Men vilken härlig helg ni haft!! Hoppas veckan också blir lika härlig!
  Jag älskade bilderna 😍 så grym på ta bilder!
  Härlig med hästarna och lekparken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *