Lite egentid med hjärtat

Idag sover Sofia hos föräldrarna för lite egentid med dom, och Saga och jag har mamma-Saga-mys! Vi har ätit god mat, godis, kollat på film, badat, gått promenad med hunden och spontangästat min moster som bor i huset mittemot! Så himla mysigt och så välbehövligt för allihop❤️

Saga sover gott bredvid mig och vi sa godnatt till Fia tidigare ikväll via FaceTime. Mina duktiga flickor är så stora nu!! Nu ska jag lägga mig och hålla om mitt lilla hjärta och sova ut (om jag får😂) och imorgon blir det mysfrukost!❤️

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Lite egentid med hjärtat

  1. Mysigt för tjejerna att få ha sin mamma ensamma ibland. Dockvagnar och vagnar har alltid varit en grej för mig. Vår dotter har på toj för många sparade här hemma. Men jkag envisas nog mer än dottern på att alla ska sparas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *