Vi bara myser

Ja alltså nu när jag är sjukskriven och har fått order om att vila och bara göra sånt som ger energi och glädje, så blir det väldigt långa sovmorgnar och massa roligheter på dagarna! Idag mötte vi upp mamma och åkte till affären en snabbis. Tjejerna fick varsin glass och var såå nöjda!

Därefter var det tanken att vi skulle till stranden, men från ingenstans började det spöregna och det höll i sig fram till kvällen så det blev mys hos föräldrarna istället. Tjejerna lekte och jag hjälpte brorsan med sin telefon, och så fikade vi allihop🌸 Morfar kom förbi en snabbis också!

Sen var det dags att åka hem och byta om till mer passande kläder för vädret så brorsan följde med oss och sen hämtade resten av familjen upp oss och vi åkte till pappas motorcykelklubb där dom säljer hamburgare varje onsdag under somrarna! Så mysig utflykt och vi kikade även när brorsan cyklade i spåren. Tjejerna hade med sina sparkcyklar och åkte lyckligt runt och kollade på motorcyklar!😍 Väl hemma blev det sedan en dusch och sen krypa ner i sängen.

Tjejerna somnade gott till “Kaninen som så gärna ville somna” och jag har nu krupit ner i sängen och ska kika film innan det är sovdags även för mig! Hoppas ni haft en mysig onsdag!❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Vi bara myser

  1. Alltid lika goa och glada, tur vi har er min kära familj ❤️Underbaraste flickorna som finns, mormors stoltheter❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *