Vår dag på Skansen

I tisdags var vi till Skansen, jag, flickorna, mamma och brorsan. Vi hade med oss sallad och fika och hade såå himla mysigt! Det var verkligen så behövligt! Tjejerna var så duktiga och sprang hela dagen, vagnen ratades totalt. Vi kikade på djuren, åkte det lilla tåget, mös och kollade sedan på Allsången! Pappa och syrran kom även dom till kvällen då båda jobbat, så hela familjen var samlad till när Allsången började?

Tjejerna somnade gott i vagnen strax innan 20 (ja, dom missade hela?), och sov sig igenom hela vägen hem förutom ett kortare uppvak för Saga i bilen! Jisses så trötta vi var igår! Ikväll kommer vloggen från Skansen upp men ni kan ju redan nu kolla in den senaste vloggen, den finner ni HÄR!

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Vår dag på Skansen

  1. Vilken mysig dag ni fick med hela familjen. Barnen ser ut att tycka att glassen var väldigt god 🙂 Hoppas ni kan besöka skansen igen nån gång 🙂

  2. Vilken mysig dag ni har haft. Har inte varit på Skansen på 25 år. Däremot gillar jag allsång och går gärna på Lotta på liseberg då vi bor på den här sidan landet.

  3. Så fina bilder på flickorna. Ni verkar haft en mysig & rolig dag. Kan tänka mig att dom somna snabbt & skönt sen, trötta efter en dag ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *