Jag vill bara ligga kvar i sängen!

Hej fina ni! Hoppas ni haft en bra vecka hittills🌸 Vi hade en såå mysig dag i tisdags på Skansen och vi njöt till fullo av den lediga tiden! Känslan av att bara vara var helt underbar!❤️

Just nu är livet inte riktigt på min sida, och det mesta går åt fel håll. Det ställe jag jobbar på har vart så hattiga sedan start och inget är som det ska. Nu ska vi göra om vikariatet till kortare tid än sagt, och jag är så trött på detta nu! Man kommer till en gräns där man bara känner att nej, nu är det stopp! Jag jobbar som en galning känns det som, men ändå inte tillräckligt. Nu jobbar jag 10 dagar i sträck, sen är jag ledig i två dagar. Jag träffar tjejerna i snitt tre timmar om dagen och det tär på mig! Nu är dagis snart stängt, helt juli, och tjejerna kommer få vara med min familj. Förstå mig rätt, jag är sååå tacksam över det, men JAG vill vara med mina barn, hänga på stranden eller i lekparken, äta glass, ta promenader etc! Just nu jobbar jag halvt ihjäl mig och jag har ännu en gång gått in i väggen. Sist ville läkaren sjukskriva mig men jag sa nej dum som jag var, så denna gång får det bli så.

Jag tänker inte köra slut på mig helt och hållet, för inget ska drabba tjejerna! Usch vad jag är trött på detta.. Ska livet vara så här? Jobb, jobb, mera jobb, ingen tid till annat??

Här ville jag ligga kvar imorse, bredvid mina hjärtan❤️

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Jag vill bara ligga kvar i sängen!

  1. Veckan hitills har vart super bra! Jag bara längtar tills helgen! Man får pusha ut och ta igen!

    Jobbigt att jobba så länge, men det blir nog bättre <3
    Super fina bilder ❤️

  2. Känner igen det där med jobb, jobb och jobb. Jag hade det likadant innan jag blev sjukskriven på grund av graviditeten. Samlade ihop 240 timmar i månaden och träffade My väldigt sällan. Och det tär. Trots att man vet att hon hade det bra med sin pappa, sin farmor eller andra i närheten. Jag hoppas att du inom snar framtid hittar en väg ur det så att du får må bra både hemma och på jobbet. Jag finns här och stöttar under tiden 🖤 På tal om Skansen är det ett utav resmålen under semestern! Ska bli så mysigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *