Det finns ingen superwoman

Jag har hela tiden sedan tjejerna kom till försökt se mig själv som någon superwoman. Jag klarar allt, själv, oavsett vad det är! Och visst, det mesta klarar jag faktiskt själv, men så kommer det vissa gånger där man faktiskt behöver ta hjälp. Detta är en sådan gång.

Idag tog det stopp, det var en vägg i vägen. Jag behövde hjälp och jag är nu sjukskriven i två veckor till att börja med. Usch och fy för att öppna upp sig så och medge att det faktiskt är så. Kontrollmänniskan i mig gillar inte detta alls, men jag var tvungen att lyssna på min kropp.

Mår inte jag bra, mår inte tjejerna bra, och mår inte tjejerna bra, mår inte jag bra! Det blir bara en ond cirkel och det är för dom jag idag tog mig till läkaren, grät ur mig och fick hjälp. Detta är absolut inte på grund av att jag är själv med tjejerna, utan enbart för att det gått emot mig jobbmässigt bra länge nu. Jag jobbar så oregelbundet, räknar timmar, jobbar på skitställen (förutom ett enda, och det är bageriet jag börjat på! Där trivs jag verkligen och jobbar med de gulligaste❤️), men nu har jag två veckor att bara ta mig tillbaka på. Vara med flickorna, vila, ha roligt och fokusera på mig. För det är något jag glömmer allt för ofta, att fokusera på mig själv.

Men det är ju ingen som tackar en sen för att man jobbat ihjäl sig, och nu tar jag denna paus för att sedan ta mig tillbaka! Och som läkaren sa, så ska jag bara fokusera på det som får mig att må bra dessa veckor❤️

Så, ett råd från en failad superwoman till en annan, vi är inte gjorda av stål! Lyssna på kroppen❤️

Loading Likes...

8 reaktioner på ”Det finns ingen superwoman

  1. Fast.. Jag skulle nog vilja säga att du ÄR superwoman som har kommit till den insikten. För mig så är en superwoman den som vågar känna efter och som gång på gång fortsätter stt få upp näsan ovanför vattenytan för ett till andetag. Att livet kastade kryptonit på dig så att du behöver stanna upp en stund betyder inte att du inte är superwoman, bara att du behöver få möjlighet att få tillbaka dina krafter lite❤️ Var rädd om dig

  2. Så bra du skriver, denna super women var tydligen sämre än hon förväntade för tröttheten tar slut på mig. Precis som du skriver då klarat man inte allt 😒 bra att du insåg, tack för att du är ärlig ❤

  3. Ja så är det. Man orkar inte hur mycket som helst. Man tar slut. Tyvärr är det många som inte inser det. Skönt du är sjukskriven lite. Vila upp dig ordentligt

  4. Så starkt av dig att våga öppna upp dig för läkaren och oss via inlägget! Det är bra att du drar i handbromsen redan nu, innan du far med full hastighet rakt in i väggen. Man kan ju vara där ändå, men det kan ju bli så pass att man inte orkar med något till slut.

    Försök göra saker som gör dig glad och avslappnad! Jag själv är sjukskriven, så jag förstår, jag finns om du behöver prata!

    (svara gärna som kommentar på min blogg, så jag inte missar om du svarar på detta)

    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *