Plötsligt händer det!

Godmorgon fina ni! Jag har precis lämna tjejerna på dagis och är nu framme på jobbet. Väntar bara på att klockan ska bli 8 så jag kan gå in och börja dagens långa arbetspass 😊

Igår kväll var jag så trött så jag somnade med tjejerna när jag nattade dom. Det jobbiga var att jag glömt mobilen i bilen så som tur var vaknade jag till och kunde hämta den, annars vet jag inte hur det hade gått idag🙈 Behöver jag säga att jag somnade på stört när jag kröp ner igen?🤷🏽‍♀️

Någon gång inatt kom Sofia intrippandes till mig och kröp ner tätt intill. Det är så oerhört mysigt! Vi somnade om och vaknade av att klockan ringde. Men när jag vaknade insåg jag att Saga aldrig kom in inatt, utan hon sov hela natten själv i sin säng! Hon vaknade någon minut efter mig och Fia❤️ Så duktig mitt lilla hjärta😍

Nu är det strax jobbdags för min del och jag slutar först klockan 20 idag🤦🏽‍♀️ Men det blir nog en toppendag ändå!🌸

Loading Likes...

1 reaktion på ”Plötsligt händer det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *