Ta vara på tiden

Hej fina ni! Denna helg har jag vart ledig, från att jag gick av mitt pass i torsdag till idag, och det har vart så välbehövligt! Vi har främst vart hos mina föräldrar och njutit av livet där med pool, sol och lek. Helt underbart och jag har verkligen behövt dessa dagar❤️

Vi hat inte gjort något speciellt så mer än att vi vart på Leos, solat och badat, men det var just det som behövdes. Det där att inte ha något inplanerat 24/7 och kunna ta dagen som den kommer. Jag jobbar nu imorgon, vi ska iväg på tisdag och sen jobbar jag i 10 dagar i sträck🤦🏽‍♀️ Nu försöker jag bara ta mig igenom dessa dagar och hoppas på ett vettigare jobb med normala arbetstider så man får tillbaka sitt liv igen!

Nu tackar jag för en underbar helg utan måsten och bara massa mys, och försöker ställa om mig inför 12 timmar jobb imorgon!🙌🏼 Sov gott fina ni!❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *