Treårstrots delux

Hej fina ni! Jag var såå trött igår efter en dag med extremt mycket trots, så vloggen som var tänkt att komma upp blev tyvärr inte ens av. Tjejerna är inne i treårstrots delux och jag menar det verkligen när jag säger det..

Just nu ska allt trotsas och säger jag något så gör dom tvärtom. Vi har ju så klart så många fina stunder också, men just nu är det mest trotsiga stunder och jag ljuger om jag säger att det är lätt.

Jag tänker dock inte begränsa oss på grund av detta och igår var vi till Erikslund ett tag för att handla lite och ta en fika. Sofia sov nästan hela tiden, men Saga var vaken och bokstavligen bara härjade! Kläder skulle dras i, hon skulle köpa allt hon ville ha, hon skulle bäras, sen gå själv, inte sitta i vagnen, hon ville inte fika, sen ville hon fika men då ville hon bara ha glass. Skriken däremellan när jag sa ifrån var extrema och jag hatar att folk ska glo varje gång! Har folk aldrig sett eller hört ett barn skrika?

Vi pratar alltid och reder ut det som hänt direkt och blir sams om vi bråkat tex, och igår blev det väldigt många såna pauser i shoppingen för att lugna Saga, kramas och bli sams. När hon är lugn är hon såå duktig och lyssnar, och hon vet ju om hon gjort fel och säger förlåt❤️ Jag längtar såå tills denna treårstrots är över😄

Loading Likes...

7 reaktioner på ”Treårstrots delux

  1. Fy, den åldern är tuff, man vill kunna bestämma själv, säger ifrån fast de egentligen vill osv. Tillräckigt tufft när man bara har en. Jag tänker som så att folk kanske bara kikar för att man tycker synd om mamman, tror liksom det ska vara en snäll sak, som att man förstår och varit där själv. Medkänsla kanske?!

  2. Vilken hjälte du är som orkar med! Jag har två små som är täta i ålder så jag vet verkligen hur tufft det kan vara även om mina inte är tvillingar. Heja dig! Kram

  3. Du har fullt upp nu då! Skönt att ni kom ut och iväg iallafall, som du säger ska man inte låta det begränsa en. Tråkigt att folk glor bara, som att barn aldrig skriker liksom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *